Hakijalle

Vammalan lukio on noin 320 opiskelijan opinahjo, jossa on monipuolinen kurssitarjonta. Kattavaan opintotarjontaamme kuuluu valtakunnnallisten pakollisten ja syventävien kurssien lisäksi runsaasti koulukohtaisia opintoja.Tavoitteellinen urheilija voi opiskella joko lentopallolinjalla tai urheilulinjalla, jolloin opinto-ohjelma sisältää 10 koulukohtaista lajilinjakurssia.

Meillä voi opiskella luokkaopetuksena vuosittain 3-4 vierasta kieltä. Opetamme B-kielinä espanjaa, ranskaa, saksaa ja venäjää. Toimintakulttuuriimme kuuluu kansainvälisyys ja eurooppalainen yhteistyöverkostomme on toiminut jo vuosikymmeniä.

Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa. Korkeakouluyhteistyötä teemme muun muassa Tampereen yliopston kanssa.

Vammalan lukiossa on

- keskiarvoraja 7,0

- aloituspaikkoja yleislinjalla 120

- aloituspaikkoja lentopallolinjalla 20

- aloituspaikkoja urheilulinjalla 10.