Vammalan lukion käytänteitä ylioppilaskokeissa

Vammalan lukion opiskelijat ilmoittautuvat ylioppilastutkinnon kokeisiin Wilman lomakkeella ja allekirjoittavat sen ryhmänohjaustuokiossa. Täydentäjät ja korottajat ottavat yhteyttä Vammalan lukioon, ja lukio lähettää kokelaalle allekirjoitettavaksi esitäytetyn ilmoittautumislomakkeen.

Ylioppilastutkinnon kokeet alkavat aina kello 9.00. Vammalan lukion koetilaisuuksiin nimenhuuto alkaa kello 8.15, ellei muuta ohjetta anneta. Kokelaat kutsutaan saliin sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä.

Äkillisiin sairaustapauksiin koepäivinä on varauduttu rakentamalla koululle erillistila sairastuneelle. Sairastuneen on otettava viipymättä yhteyttä rehtoriin, jotta voidaan selvittää, miten koe pystytään järjestämään.