A

Tervetuloa Vammalan lukioon!

Vammalan lukio on laadukas yleislukio, jossa voi opiskella yleislinjan lisäksi lentopallo- tai urheilulinjalla. Lisäksi tarjoamme opetusta myös aikuisille aikuislinjallamme.
Vammalan lukiolla on aktiivista kansainvälistä toimintaa ja opintomatkoja. Kansainvälisyyttä tukee runsas kielivalikoima ja vilkas vaihto-oppilastoiminta.
Vammalan lukion kurssivalikoima on monipuolinen. Koulumme omia erikoiskursseja ovat muun muassa verkkolehti- ja radiotyö, metsävaellus, ilmaisutaito ja luonnontieteiden laborointikurssit. Tarjoamme opiskeljoillemme monipuoliset abikurssit kielissä, matematiikassa ja reaaliainiessa.
Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kanssa.

Lajilinjat

Vammalan lukiossa voi yhdistää tavoitteellisen urheilun ja lukio-opinnot. Jokaiselle linjalaiselle tehdään lukio-opintojen alussa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon urheilun vaativa aika.

Ajankohtaista

Kevään 2024 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2024 ylioppilaskirjoituksiin tulee tehdä 1.12.2024 mennessä. Mikäli olet valmistunut ja haluat täydentää tutkintoasi tai korottaa arvosanoja, ota yhteyttä lukion kansliaan Tanja Anderssoniin. Lukion nykyisille opiskelijoille järjestetään infotilaisuus 13.11. klo 12.30 liikuntasalissa ja nykyiset opiskelijat ilmoittautuvat ylioppilaskirjoituksiin Wilmassa 13.-22.11.2023. 

Vammalan lukion stipendit haettavissa

Vammalan lukiosta ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen vähintään yhden vuoden opiskelleilla opiskelijoilla on vuonna 2023 mahdollisuus hakea apurahoja Vammalan lukion yhdistetystä stipendirahastosta. Sähköinen hakemuslomake liitteineen on lähetettävä 26.11.2023 mennessä. Lisätietoja ja hakulomake: Vammalan lukion stipendit, sähköinen hakulomake 

Ilmoittaudu mukaan lukion uravarjostukseen

Hei sinä työelämän edustaja, ilmoittaudu mukaan lukiolaisen uravarjostuspäivän ohjaajaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta. Lomakkeella voi ilmoittautua mukaan myös muuhun työelämäyhteistyöhön.

Liity mukaan alumnitoimintaan

Hei Vammalan lukiosta valmistunut, lähde mukaan alumnitoimintaan! Alumnirekisteriin voit liittyä täyttämällä tämän lomakkeen.