Tervetuloa Vammalan lukioon!

Vammalan lukio on laadukas yleislukio, jossa voi opiskella yleislinjan lisäksi lentopallo- tai urheilulinjalla. Lisäksi tarjoamme opetusta myös aikuisille aikuislinjallamme.
Vammalan lukiolla on aktiivista kansainvälistä toimintaa ja opintomatkoja. Kansainvälisyyttä tukee runsas kielivalikoima ja vilkas vaihto-oppilastoiminta.
Vammalan lukion kurssivalikoima on monipuolinen. Koulumme omia erikoiskursseja ovat muun muassa verkkolehti- ja radiotyö, metsävaellus, ilmaisutaito ja luonnontieteiden laborointikurssit. Tarjoamme opiskeljoillemme monipuoliset abikurssit kielissä, matematiikassa ja reaaliainiessa.
Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kanssa.

Lajilinjat

Vammalan lukiossa voi yhdistää tavoitteellisen urheilun ja lukio-opinnot. Jokaiselle linjalaiselle tehdään lukio-opintojen alussa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon urheilun vaativa aika.

Vammalan lukion stipendit ovat haettavissa.

Stipendiä voi hakea hakea lukiomme entinen opiskelija, joka on opiskellut vähintään vuoden ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen. Ohjeet hakemukseen löydät täältä
Ilmoittautuminen kevään 2022 ylioppilastutkintoon tehdään 1.12. mennessä. Vammalan lukion opiskelijat saavat ohjeet Wilmassa. Tutkinnon täydentäjät ja korottajat ottavat yhteyttä palvelusihteeriin.
Vammalan lukion itsenäisyyspäivän juhla ja samalla syksyn ylioppilasjuhla järjestetään pe 3.12. kello 13. Tilaisuudesta tiedotetaan tarkemmin Wilmassa.