A

Tervetuloa Vammalan lukioon!

Vammalan lukio on laadukas yleislukio, jossa voi opiskella yleislinjan lisäksi lentopallo- tai urheilulinjalla. Lisäksi tarjoamme opetusta myös aikuisille aikuislinjallamme.
Vammalan lukiolla on aktiivista kansainvälistä toimintaa ja opintomatkoja. Kansainvälisyyttä tukee runsas kielivalikoima ja vilkas vaihto-oppilastoiminta.
Vammalan lukion kurssivalikoima on monipuolinen. Koulumme omia erikoiskursseja ovat muun muassa verkkolehti- ja radiotyö, metsävaellus, ilmaisutaito ja luonnontieteiden laborointikurssit. Tarjoamme opiskeljoillemme monipuoliset abikurssit kielissä, matematiikassa ja reaaliainiessa.
Teemme aktiivisesti yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kanssa.

Lajilinjat

Vammalan lukiossa voi yhdistää tavoitteellisen urheilun ja lukio-opinnot. Jokaiselle linjalaiselle tehdään lukio-opintojen alussa henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon urheilun vaativa aika.

Ajankohtaista

Ylioppilaskirjoitusten tulokset ja syksyn 2023 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen

Kevään ylioppilakokeiden tulokset tulevat koululle 16.5.2023. Syksyn 2023 ylioppilaskirjoituksiin ilmoittautuminen on auki Wilmassa 10.-21.5.2023. Syksyn ylioppilastutkintoon tulee ilmoittautua 5.6. mennessä. Lisätietoja täältä.

Vammalan lukion uusien opiskelijoiden infotilaisuus

Vammalan lukioon valituille järjestetään kaksi samansisältöistä infoa perjantaina 16.6.2023. Klo 10 info järjestetään lukion ala-aulassa ja klo 13 etänä Teamsissä (linkki). Lisätietoa uusille opiskelijoille täältä.

Touko-ja kesäkuun tapahtumia  

2.6. Opiskelijakunnan toimintapäivä
3.6. Ylioppilasjuhla 

Ilmoittaudu mukaan lukion uravarjostukseen

Hei sinä työelämän edustaja, ilmoittaudu mukaan lukiolaisen uravarjostuspäivän ohjaajaksi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta. Lomakkeella voi ilmoittautua mukaan myös muuhun työelämäyhteistyöhön.

Liity mukaan alumnitoimintaan

Hei Vammalan lukiosta valmistunut, lähde mukaan alumnitoimintaan! Alumnirekisteriin voit liittyä täyttämällä tämän lomakkeen.